Una
de les coses que més ens va sobtar durant la nostra visita als barris de Vic
Sud va ser que, en tan sols 3 carrers, vam poder veure dos establiments de venda
de pa i productes de pastisseria pertanyents a la franquícia Pavic. SA.
Forn de Sant Miquel, aquest dilluns Foto: Adrià Costa extreta de: Osona.com |
Això,
és un clar senyal de l’extensió que està patint aquesta franquícia, la qual té
múltiples locals al llarg de la ciutat i les seves rodalies, i a més a més, en
els darrers anys ha comprat també altres forns de pa tradicionals de la zona., com el tradicional forn de Sant Miquel a la plaça Major de Vic.
Així
doncs, les franquícies com en aquest cas la panificadora de Vic, són empreses
que tenen la concessió d’una determinada marca en concret, i que cedeixen a un
franquiciat el dret d’obrir un local d’aquesta.
Pel que fa el consum de pa,
totes aquestes dades de l’expansió de la panificadora de Vic, demostra que lagent continua consumint una quantitat força elevada de pa, i els seus derivats,
diàriament.
Grup B3: Clara Viñas, Laura Pérez, Clara Robres, Gemma
Orellana, Èlia Mimó
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada